DANAS U VIJESTIMA:

Tukli ga i nazivali srpskim psetom? Plantaže bivšoj direktorki da isplate 40.000 eura

Danas čitajte kolumne Samira Adrovića i Dragana Hajdukovića
0 komentar(a)
naslovna strana, Foto: Vijesti online
naslovna strana, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 09.02.2019. 19:41h

Danas u Vijestima čitajte:

Specijalni tužilac češlja posao Vukice Jelić

Specijalno državno tužilaštvo ušlo je u Zavod za zapošljavanje da provjeri tokove novca u vezi projekta "Stop sivoj ekonomiji - Osposobljavanje i radno angažovanje mladih na sprečavanju sive ekonomije" koji je počeo 18. maja kada je na čelu te institucije bila Vukica Jelić.

Groblje ih otjeralo  u pritvor

Načelnik danilovgradskog katastra Dragan Džaković i direktor tamošnjeg Komunalnog preduzeća  Zdravko Lolo Simonović uhapšeni su zbog sumnje da su opštinsku kasu oštetili   za oko  30.000 eura.

Tukli ga i nazivali srpskim psetom?

Beograđanin Dragoljub Todorović (52) podnio je budvanskoj policiji prijavu protiv dva pripadnika obezbjeđenja “Securiti“,  optužujući ih  da su ga pretukli i vrijeđali na nacionalnoj osnovi. 

Plantaže da joj isplate  40.000 eura

Bivša finansijska direktorica Plantaža Valerija Saveljić dobila je spor protiv te kompanije, koja po osnovu razlike u neisplaćenim zaradama treba da joj isplati 40 hiljada eura.

Šteta najmanje pet miliona?

 Članovi bivšeg i sadašnjeg Odbora direktora Elektroprivrede Boris Bušković, Miodrag Čanović, Nikola Martinović i Miodrag Radonjić juče su, u svojstvu svjedoka, saslušani u istrazi Specijalnog tužilaštva o navodnim malverzacijama počinjenim u Elektroprivredi.

Danas čitajte kolumne Samira Adrovića i Dragana Hajdukovića.