Nikšić: Sa predstavnicima NVO potpisani ugovori o sufinansiranju projekata

„Ove godine cilj nam je bilo omladinsko djelovanje i promocija grada na širem planu, a Opština je za projekte opredijelila 30 hiljada eura", kazao je potpredsjednik Opštine Nikšić Đoko Krivokapić
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2016. 10:06h

Od 35 projekata Opština Nikšić sufinansiraće osam, a sa predstavnicima NVO čiji projekti su odobreni, potpredsjednik Opštine Đoko Krivokapić potpisao je pojedinačne ugovore.

„Ove godine cilj nam je bilo omladinsko djelovanje i promocija grada na širem planu, a Opština je za projekte opredijelila 30 hiljada eura. Nadam se će NVO sektor po dogovorenoj dinamici realizovati projekte, a želja nam je da Nikšić bude bolji, ljepši, prepoznatljiviji i dobar za život svih naših sugrađana i onih koji dolaze u naš grad”, kazao je Krivokapić.

Najviše sredstava, 6.000 eura, dobio je “Fors Montenegro” za projekat “Renoviranje sportskog terena u Nikšiću”, a zatim “Intenacional Montenegro kultural centar”, kome je za projekat “Ko to može da nas spriječi da govorimo lijepe riječi” pripalo 4.674 eura. NVO koje organizuju Bedem, odnosno Lake fest pripalo je 4.331, tj. 4.350 eura. Omladinski klub je za projekat “Uljepšajmo svoje slobodno vrijeme” dobio 3.638, a NVO “Naša budućnost” pripalo je 2. 521 eura za projekat “Mladi za ljepši izgled zajednice”. NVO “Plavi krug” , za projekat “Upoznajmo dijabetes”, dobila je 2.491 eura, dok je “Ozonu” za “Tvoj grad, tvoj novac, tvoj izbor” pripalo skoro 1.994.

Galerija

Bonus video: