Bečić čestitao paraolimpijcima osvojene medalje

"Kao sjajni ambasadori naše zemlje, primjer ste svima da nas nikakve prepreke i izazovi ne mogu spriječiti da dođemo do zacrtanog cilja", rekao je Bečić
2 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 14.06.2016. 13:51h

Predsjednik Demokratske Crrne Gore Aleksa Bečić čestitao je Radmilu Baraninu i Marijani Goranović osvojene medalje na Evropskom prvenstvu za paraolimpijce.

Baranin je postao prvak Evrope u bacanju koplja, dok je Goranović osvojila srebrnu medalju u bacanju kugle.

"U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, Radmilu Baraninu i Marijani Goranović čestitam na izuzetnom uspjehu ostvarenom na Evropskom prvenstvu u atletici za paraolimpijce, u Grosetu. Prve medalje u istoriji crnogorske paraolimpijske atletike koje ste osvojili na ponos cijele Crne Gore, dokaz su da upornost, borbenost i entuzijazam pomjeraju granice nemogućeg. Kao sjajni ambasadori naše zemlje, primjer ste svima da nas nikakve prepreke i izazovi ne mogu spriječiti da dođemo do zacrtanog cilja. Nadam se da će veličanstven uspjeh koji ste postigli doprinijeti poboljšanju uslova za bavljenje paraolimpijskim sportovima u Crnoj Gori. Uz uvjerenje da ćete u istom ritmu nastaviti i u budućnosti i da ćete osvajati nove medalje za Crnu Goru i crnogorski sport, još jednom vam čestitam na izuzetnom dostignuću", kazao je Bečić.

Bonus video: