Uručene "Luče" najboljim đacima OŠ "Mileve Lajović Lalatović"

Prilikom uručenja diploma i knjiga direktorica škole Vera Božović kazala je da je “Luča” nagrada za njihov devetogodišnji trud, kao i za napore i trud njihovih roditelja, učitelja i nastavnika
221 pregleda 2 komentar(a)
Luče Mileva Lajović Lalatović, Foto: Svetlana Mandić
Luče Mileva Lajović Lalatović, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 13.06.2016. 11:37h

Od 128 polumaturanata Osnovne škole “Mileva Lajović Lalatović“ u Nikšiću njih 12 je dobilo dobilo diplomu „Luču“ - Nina Bećirović, Saša Bojović, Sava Bulajić, Milica Kalezić, Tamara Stojanovski, Arijana Fatić, Snežana Čvorović, Ivana Vujačić, Milica Perunović, Tijana Matović, Tamara Golović i Aleksa Pavlićević, koji je proglašen za učenika generacija.

Prilikom uručenja diploma i knjiga direktorica škole Vera Božović kazala je da je “Luča” nagrada za njihov devetogodišnji trud, kao i za napore i trud njihovih roditelja, učitelja i nastavnika.

“Dragi mladi ljudi, želim vam da budete dovoljno mudri da nikad ne kažete da znate sve, da budete uvijek spremni da stičete nova znanja i vještine, da budete dovoljno kreativni da povlačite sjajne životne poteze. Budite skromni u svemu osim u želji za znanjem i stvaralaštvom”, kazala je Božović.

Poželjela im je da i dalje budu 12 plamenova “koji će razgorjeti buktinju znanja”, a da Aleksa Pavlićević i ubuduće bude prvi među najboljima.

Bonus video: