Pašticada fest u Petrovcu 25. juna: Nastupa Jelena Rozga

"Pašticada fest predstavlja cjelodnevnu manifestaciju koja promoviše pašticadu, tradicionalno primorsko jelo, uz muzički i dječiji dio programa", kazala je portparolka TO Budva Darja Marović
0 komentar(a)
Jelena Rozga, pašticada fest, Foto: TO Budva
Jelena Rozga, pašticada fest, Foto: TO Budva
Ažurirano: 13.06.2016. 10:51h

Turistička organizacija opštine Budva nastavlja sa organizacijom atraktivnih manifestacija u periodu predsezone, pa će se tradicionalna manifestacija Pašticada fest ove godine biti održana 25. juna u Petrovcu.

"I ove godine smo se potrudili da pravim izborom izvođača obezbijedimo zainteresovanost javnosti za dešavanja na budvanskoj rivijeri, pa će nakon završenog dnevnog dijela programa, u večernjim časovima nastupiti Jelena Rozga. Pašticada fest predstavlja cjelodnevnu manifestaciju koja promoviše pašticadu, tradicionalno primorsko jelo, uz muzički i dječiji dio programa", kazala je portparolka TO Budva Darja Marović.

Prema njenim riječima cilj je promovisanje domaće kuhinje, kao veoma važnog dijela turističke ponude budvanske rivijere, kao i da se kvalitetnim programom privuče što veći broj posjetilaca i "da mjesec jun u Petrovcu učinimo turistima još ljepšim".

Bonus video: