Stratex grupa završila "Dukley residences"

Kompanija Stratex je otpočela i prodaju poslovnih prostora i apartmana u ovom kompleksu
141 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 12.06.2016. 06:44h

Stratex Grupa je uspješno završila još jedan prestižni projekat u Budvi, okončanjem radova na objektu "Dukley Residences”.

U neposrednoj blizini Starog grada u Budvi otvoren je juče "Dukley Residences" u okviru kojeg je svečano počeo sa radom i prvi “VOLI Premium market”, navodi se u saopštenju Stratex grupe.

"Ponosni smo što smo još jedan projekat uspješno doveli do kraja kao što smo i najavili. Drago nam je što će građanima Budve i svim gostima biti na raspolaganju moderni sadržaji koji će unaprijediti život i turističku ponudu. Posebno smo zadovoljni komentarima da 'Dukley Residence' poslije dugo vremena u Budvu donosi vizuelno i arhitektonsko osvježenje", kazao je direktor "Stratex Developmenta" Daren Evans.

Ono što ovaj objekat čini posebnim je jedinstvena lokacija uz hotele “Mogren” i “Avalu”, neposredna blizina marine, Starog grada i plaža Mogren, Ričardova glava i Pizana.

Međutim, "Dukley Residences” posebno izdvaja činjenica da je arhitektonsko rješenje izabrano na međunarodnom konkursu između 35 idejnih rješenja.

Kompanija Stratex je otpočela i prodaju poslovnih prostora i apartmana u ovom kompleksu.

"Sa zadovoljstvom možemo reći da je interesovanje prevazišlo naša očekivanja. Najveće interesovanje za sada imamo iz Budve, Podgorice i Beograda, a cijene se kreću od četiri do šest hiljada eura", kazala je menadžerka prodaje na projektu “Dukley Residence” Tamara Radan.

Galerija

Bonus video: