Dodijeljene "Luče" polumaturantima OŠ "Braća Ribar"

Polumaturanti koji su u pomenutoj školi tokom devetogodišnjeg školovanja znali samo za petice su Milutin Kankaraš, Jovana Stanjević, Ivana Vujačić, Ina Ivanović, Vesko Radulović, Radovan Suknović, Svetlana Radulović, Andreja Vučurović i Ivana Piper
263 pregleda 0 komentar(a)
Luče oš braća Ribar, Foto: Svetlana Mandić
Luče oš braća Ribar, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 03.06.2016. 09:15h

Od 86 polumaturanata nikšićke Osnovne škole „Braća Ribar“ njih devet su dobitnici diplome „Luča“. Njima je, zamjenica direktora Ana Milić, uručila diplome i knjige i poželje sreću i uspjeh u daljem školovanju.

„Čast mi je da vam uručim diplome i nadam se da će one svijetliti i u daljem vašem školovanju a da ćete ovaj uspjeh koji ste imali u osnovnoj zadržati i u srednjoj školi i da ćete i dalje biti naš ponos“, kazala je Milić.

Polumaturanti koji su u pomenutoj školi tokom devetogodišnjeg školovanja znali samo za petice su Milutin Kankaraš, Jovana Stanjević, Ivana Vujačić, Ina Ivanović, Vesko Radulović, Radovan Suknović, Svetlana Radulović, Andreja Vučurović i Ivana Piper.

Direktor pomenute vaspitno–obrazovne ustanove Ranko Šljivić kazao je da su dobitnici diploma “Luča” učenici kojima se škola ponosi.

“Pratićemo nastavak njihovog školovanja i siguran sam da će, kao i prethodne generacije, biti još bolji, a mi imati još više razloga za ponos. Želim im sve najbolje i da nastave putem uspjeha, a mi ćemo uvijek biti tu za njih”, poručio je Šljivić.

Bonus video: