U OŠ “Ivan Vušović“ sa Vidrovana dodjeljene diplome „Luča“

"Ovo je generacija koja ostavlja jedan lijep pečat školi iako je možda nezahvalno upoređivati i dvije generacije a kamo li više njih"
459 pregleda 0 komentar(a)
luče Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
luče Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 02.06.2016. 11:04h

Od 56 polumaturanata nikšićke Osnovne škole “Ivan Vušović“ sa Vidrovana diplomu „Luča“ dobilo je njih osmoro - Anđela Božović, Milena Vujadinović, Milica Jović, Boris Vujičić, Borka Mumović, Petar Nedić, Marija Nikčević i Anđela Pantović.

Njima je direktor škole Miomir Mijović pored diploma uručio i knjige, a svim polumaturantima poželio da upišu škole koje žele i nastave da se dokazuju, kako su to radili proteklih devet godina.

“Ovo je 110 genaracija koju ispraćamo iz ove škole i pored osam dobitnika diploma ‘Luča’, bilo je 17 odlikaša i 19 koji su osnovnu školu završili sa vrlodobrim uspjehom. Ovo je generacija koja ostavlja jedan lijep pečat školi iako je možda nezahvalno upoređivati i dvije generacije a kamo li više njih”, kazao je Mijović.

Učenicima koji napuštaju školu Mijović je poželio da budu prije svega dobri ljudi, a zatim i stručnjaci u različitim oblastima.

Bonus video: