Raspjevani Herceg Novi: Jutro uz Castel Nuovo do kraja avgusta

Klapa Castel Nuovo tokom naredna 3 mjeseca natupaće na više lokacija duž cijele hercegnovske rivijere
262 pregleda 2 komentar(a)
Castel Nuovo, Foto: Slavica Kosić
Castel Nuovo, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 01.06.2016. 14:48h

Brojne građane i goste danas je zabavljala raspjevana klapa Castel Nuovo koja je mediteranskim i novskim zvucima „obojila“ hercegnovsko jutro.

Bio je to početak realizacije projekta „Jutro uz Castel Nuovo“ koji će trajati do 31. avgusta.

“Projekat ima za cilj obogaćivanje turističke ponude grada, vraćanje prepoznatljivog mediteranskg duha kojim odiše Herceg Novi, oraspoloženje naših sugrađana kao i toplu dobrodošlicu turistima koji borave u gradu”, saopšteno je iz Turističke organizacije Herceg Novi.

Klapa Castel Nuovo tokom naredna 3 mjeseca natupaće na više lokacija duž cijele hercegnovske rivijere, a planirano je da nastupi traju dva sata.

“Naši nastupi zamišljeni su kao jedno putovanje uz muziku, od Karače preko Belaviste kroz centar grada sve do zgrade Opštine, da se na svakom mjestu otpjeva po nekoliko pjesama, i da pjesma traje cijelim tim putem – od početne do krajnje tačke i nazad. Drugim danima imamo isti takav program na Škveru, kao i na dijelu rivijere Kumbor – Đenovići – Baošić, odnosno Zelenika – Meljine- Savina, do hotela „Plaža“.Ići ćemo obalom, šetati i pjevati, a postoji mogućnost da nastupamo i u Igalu”, kazao je član grupe – flautista i vokalni solista Dušan Tadić .

Bonus video: