Tivat: "Pauk" iznenadio nesavjesne vozače

U akcijama učestvuje i preduzeće „Parking sistem i garaže“ koje je vlasnik „pauka“. V. d. načelnica Komunalne policije Jadranka Joksimović kazala je da će „pauk“ svakodnevno kružiti gradom i apelovala je na vozače da poštuju propise
196 pregleda 6 komentar(a)
Komunalna policija, Foto: Siniša Luković
Komunalna policija, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 31.05.2016. 11:30h

Nesavjesne vozače u Tivtu danas je dočekalo neprijatno iznenađenje – na ulicama se nakon duže pauze, ponovno pojavio "pauk“ koji odnosi nepravilno parkirane automobile.

Rezultat je to činjenice da je nova gradonačelnika dr Snežana Matijević (DPS) insistirala na što hitnijem pokretanju rada opštinske Komunalne policije koju je njen prethodnik, bivši gradonačelnik Ivan Novosel bio praktično ukinuo i potpuno pasivizirao.

Zbog činjenice da Tivat trenutno ima samo jednog komunalnog policajca, uvođenje reda na gradskim ulicama pred početak glavnog dijela ljetnje turistčke sezone, podržalo je i Odjeljenje bezbjednosti u tom gradu čiji policajci takođe od danas patroliraju sa Komunalnom policijom.

U akcijama učestvuje i preduzeće „Parking sistem i garaže“ koje je vlasnik „pauka“. V. d. načelnica Komunalne policije Jadranka Joksimović kazala je da će „pauk“ svakodnevno kružiti gradom i apelovala je na vozače da poštuju propise.

Za nepropisno parkiranje, shodno Zakonu o prekršajima, kazna iznosi 50 eura.Troškovi podizanja i premještanja vozila “paukom” iznose dodatnih 60 eura.

Nepropisno parkirana vozila premještaće se na parking u Arsenalskoj ulici.

Bonus video: