Čitajte u "Vijestima": Svi "piloti" Montenegro airlines-a, o svjedočenju Marovića...

1 komentar(a)
Naslovna 30. maj, Foto: Vijesti online
Naslovna 30. maj, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 30.05.2016. 05:15h

U današnjem broju "Vijesti", između ostalog, čitajte:

  • Đukanović da kaže hoće li nagraditi Marovića

Da li će jedan od najviših zvaničnika DPS-a Svetozar Marović zbog učešća u višemilionskim malverzacijama biti isključen iz vladajuće partije ili će možda biti unaprijeđen biće poznato sjutra, kada premijer i lider DPS-a Milo Đukanović bude odgovarao na pitanje poslanika u sklopu premijerskog sata.

  • Svi "piloti" Montenegro airlines-a

Članove Odbora direktora gubitaške kompanije Montenegro Airlines (MA), u proteklih 15 godina, mahom su činili funkcioneri vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) i jedinstvene Socijaldemokratske partije (SDP), bez iskustva u avioindustriji. Da je Vlada, odnosno većinski vlasnik MA, tako htjela pokazuju zvanični podaci o tome da su u bordu bili ljekari, istoričar, politikolog, bivši novinar, sportista…

  • Kad je Bojadžić vratio automobil?

Iz Mreže nevladinih organizacija (NVO) Sjevera optužili su predsjednika Opštinskog odbora Socijaldemoktratske partije (SDP) i bivšeg potpredsjednika Opštine Bijelo Polje Tufika Bojaždića da i nakon razrješenja sa te funkcije koristi službeni automobil. Bojadžić je, međutim, demantovao tvrdnje ove organizacije i kazao da je riječ o “nastavku prljave predizborne kampanje protiv SDP-a”.

  • Marović svjedočio o zajmu Medenice

Budvanin Rajko Medenica traži da mu Prva banka vrati 235 hiljada eura, koje je na molbu Svetozara Marovića pozajmio banci premijerovog brata Aca Đukanovića. Taj novac iskorišćen je kako bi se isplatile budvanske porodice Dragović i Divanović, čije su milionske ušteđevine misteriozno nestale sa računa u toj banci.

  • "Smjestio sam se, tu je, krenite sad"

“Ja sam se smjestio đe gledam sve. Tu je, krenite sad...”, “Kačket, majca crna i bermude maslinaste. Prvi sto na ulaz”...

To piše u porukama “skinutim” sa mobilnog telefona koji je pronađen 25. maja prošle godine u automobilu u kojem su uhapšeni osumnjičeni za pripremu likvidacije Budvanina Gorana Đuričkovića.

Bonus video: