“Superyacht Show” među najboljima

Sajam je lani okupio 29 brodova, dužine između 24 i 50 metara i preko 80 brokera, kapetana, agenata, zastupnika i predstavnika jahting industrije
1 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 27.05.2016. 16:36h

Uticajni specijalizovani portal Yachtingpages uvrstio je manifestaciju “MYBA Pop-Up Superyacht Show”, koja se održava u Porto Montenegru, među pet najboljih novih nautičkih sajmova i događaja povezanih sa jahting industrijom u svijetu.

“Unazad nekoliko godina Crna Gora postala je nova 'vruća tačka' za superjahte na Mediteranu. Njene izvenredne prirodne ljepote, za jahte povoljna legislativa i fiskalna politika i brzo narastajuća kvalitetna infrastruktura, Crnu Goru čine idealnom destinacijom za jahte svih veličina. 'MYBA Pop-Up Superyacht Show'... je ... događaj koji okuplja međunarodne brokere, agente i same jahte... Posjetioci ovog sajma mogu ovdje očekivati format blizak drugim sličnim uspješnim nautičkim sajmovima...”, piše Yachtingpages .com o sajmu koji je u Tivtu premijerno priređen septembra prošle godine.

Sajam je lani okupio 29 brodova, dužine između 24 i 50 metara i preko 80 brokera, kapetana, agenata, zastupnika i predstavnika jahting industrije.

Bonus video: