Nastavnici i saradnici Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje učestvuju na forumu u Ankari

Globalni forum, koji okuplja naučnike iz oblasti sporta i fizičkog vaspitanja, organizuje se svake druge godine, a na ovogodišnjem događaju biće predstavljene različite radionice, kao i novi modeli časova fizičkog vaspitanja u modernizovanim školama
78 pregleda 0 komentar(a)
Ankara, Foto: Shutterstock
Ankara, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.05.2016. 13:24h

Na četvrtom “Globalnom forumu za pedagogiju fizičkog vaspitanja”, koji se u Ankari održava od 25. do 28.maja, pored 120 delegata iz 60 država učestvuju i nastavnici i saradnici nikšićkog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Na Forumu, koji organizuje Fakultet za sportske nauke, departman za obrazovanje nastavnika fizičkog vaspitanja, Hačetepe Univerziteta u Ankari, doc. dr Stevo Popović, prof. dr Duško Bjelica, mr Jovan Gardašević, mr Rajko Milašinović i mr Božidar Kovačević, predstaviće se sa temom “Identifikacija lokalnih korisnika spa usluga u Budvanskoj rivijeri izvan glavne turističke sezone”.

Globalni forum, koji okuplja naučnike iz oblasti sporta i fizičkog vaspitanja, organizuje se svake druge godine, a na ovogodišnjem događaju biće predstavljene različite radionice, kao i novi modeli časova fizičkog vaspitanja u modernizovanim školama.

Bonus video: