Bajkeri sakupljaju paketiće za djecu iz Berana i Podgorice

“Dugi niz godina organizujemo dosta humanitarnih akcija. U decembru mjesecu kada svi očekuju neki poklon od Djeda Mraza, a posebno djeca, mi se trudimo da najmlađe obradujemo”, saopšteno je iz kluba “Sokolovi”
447 pregleda 0 komentar(a)
Bajkeri u humanoj misiji: Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Bajkeri u humanoj misiji: Ilustracija, Foto: Luka Zeković

Članovi moto-kluba “Sokolovi” iz Berana organizovaće danas u tržnom centru “Delta city” u Podgorici prikupljanje poklon paketića za socijalno ugroženu djecu iz ta dva grada.

“Dugi niz godina organizujemo dosta humanitarnih akcija. U decembru mjesecu kada svi očekuju neki poklon od Djeda Mraza, a posebno djeca, mi se trudimo da najmlađe obradujemo”, saopšteno je iz kluba “Sokolovi”.

Istakli su da će akcija pod motom “Usreći najmlađe” trajati od 10 do 22 časa i pozvali sve građane da im se pridruže u humanoj misiji.

Kako su objasnili, cilj je da se prikupi što više paketića, a tačan broj mališana, koji su socijalno ugroženi i potrebna im je pomoć i znak pažnje pred nastupajuće praznike, treba da dobiju od nadležnih iz oba grada.

Članovi “Sokolova” organizuju godinama humanitarne akcije, a prije nekoliko godina su prikupili veliku pomoć za poplavama pogođeno po­go­đe­no sta­nov­ni­štvo Sr­bi­je i Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne.

Tada su prikupili dva šlepera hrane i garderobe za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, a poklonima su obradovali i mališane iz dječjeg doma “Mladost” u Bijeloj, dnevnog centra u Beranama, kao i drugih dječijih ustanova širom Crne Gore.

Bonus video: