Tivat: Rotarijanci obezbjedili poklone za djecu iz socijalno ugroženih porodica

Rotari klub Kotor je nedavno uručio donaciju Psihijatrijskoj bolnici u Kotoru vrijednu 5.000 eura
428 pregleda 0 komentar(a)
Pokloni stigli od Rotari kluba iz Sautemptona, Foto: Siniša Luković
Pokloni stigli od Rotari kluba iz Sautemptona, Foto: Siniša Luković

Rotari klub (RC) Kotor uručio je Centru sa socijalni rad Tivat novogodišnje paketiće koji su stigli iz Rotary kluba iz Sautemptona u Velikoj Britaniji.

Predsjednik RC Kotor, Rajko Čavor i član kluba Tripo Božinović poklonili su ovoj ustanovi 80 paketića koji će biti podjeljeni tivatskim mališanima.

U kutijama, koje su razvrstane po polu i uzrastu od tek rođenih beba do djece uzrasta 3 godine, od 3-7, od 7-10 i od 10 -15 godina, nalaze se igračke, kape, šalovi, rukavice, higijenski paketi, čarapice, ukrasi, društvene igre, slagalice...

"Paketići će se i ove godine, kao i prošle, podjeliti djeci koja primaju nadoknadu preko Centra za socijalni rad u Kotoru, Tivtu i Herceg Novom. Takođe, planiramo da darujemo paketiće i Dječijem odjeljenju bolnice Kotor", kazali su iz Rotary kluba Kotor.

Ovaj klub je nedavno uručio donaciju Psihijatrijskoj bolnici u Kotoru vrijednu 5.000 eura.

Prethodno je za 110 štićenika Doma starih “Grabovac” u Risnu i 30 članova osoblja Doma organizovan jendosnevni izlet brodom po Boki, a za djecu iz Doma “Mladost” u Bijeloj bokeljski su rotarijanci priredili izlet na Solila, posjetu Nautičkom muzeju i podmornici “Heroj” u Tivtu, kao i školskom brodu MVCG, jedrenjaku “Jadran” na vezu na Pinima.

Bonus video: