Tradicionalna manifestacija “Dani Akorda” u Nikšiću počinje 26. maja

“Pripremili smo pet programa posvećenih djeci tako da će se na repertoaru naći koreografije manekena, folklorista i plesača, kao i dvije pozorišne predstave. Manifestacija traje četiri dana i za sve programe ulaz je besplatan”, kazao je direktor “Akorda” Dragan Knežević
104 pregleda 0 komentar(a)
Dani Akorda, Foto: Svetlana Mandić
Dani Akorda, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 24.05.2016. 12:14h

Mladi plesači Kulturno kreativnog centra „Akord“ iz Nikšić otvoriće tradicionalnu manifestacija “Dani Akorda” koje počinje u četvrtak, 26.maja u 20 časova, i trajaće do 29.maja. Manifestacija kojom “Akord” proslavlja 19.godina postojanja je prilika da akordovci pokažu novite iz njihove produkcije, počev od plesa i folklora do pjevanja i glume.

“Pripremili smo pet programa posvećenih djeci tako da će se na repertoaru naći koreografije manekena, folklorista i plesača, kao i dvije pozorišne predstave. Manifestacija traje četiri dana i za sve programe ulaz je besplatan”, kazao je direktor “Akorda” Dragan Knežević.

U petak u 20 časova nastupiće članovi dječijeg kluba “Slatki akordi”, dok je subota rezervisana za pozorišne premijere. U 18 časova je premijera predstave “Princ bez miraza”, a dva sata kasnije “Život je maskenbal”. “Dani Akorda” se završavaju u nedjelju u 20 časova kada će biti održan folklorni concert.

Svi program se održavaju na “Sceni 213”.

Na stotine djece odrastalo je i odrasta uz „Akord“, napravilo je prve plesne i glumačke korake, dok je veliki broj onih koji iz godine u godinu aplauzima nagrađuju uspjehe ove vesele družine. Iza njih, ali i pred njima, su brojne nagrade u zemlji i inostranstvu.

Bonus video: