DANAS U VIJESTIMA:

Smjena Krivokapića u rukama Pozitivne, plate da poveća ko može, Buljaricu možda daju na rate...

60 pregleda 4 komentar(a)
Naslovna strana, Foto: Vijesti online
Naslovna strana, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 10.02.2019. 09:53h

Danas u Vijestima čitajte:

Sve strane da se posvete primjeni

Da bi u oktobru bili održani parlamentarni izbori koji će biti smatrani relevantnim, Evropska unija očekuje da sve strane budu posvećene primjeni Sporazuma o uslovima za fer i slobodne izbore, saopšteno je iz Delegacije EU u Crnoj Gori.

Rankova smjena u rukama Pozitivne

Da li će predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić danas biti smijenjen zavisiće od tumačenja Poslovnika parlamenta i toga da li će se na sjednici pojaviti tri poslanika Pozitivne Crne Gore, koji  su do  sada bojktovali sjednicu. 

Plate da poveća ko može

Opština Berane tražila je od  predsjednika skupštinskog Odbora za ekonomiju, finansije i budžet  Aleksandra Damjanovića da organizuje  hitan sastanak sa predstavnicima Vlade i Zajednice opština  na kome bi se riješio  problem isplaćivanja zarada na lokalnom nivou.

Buljaricu prodaju možda i na rate

Način  plaćanja  pet miliona kvadrata državnog zemljišta u Buljarici biće određen kada Tenderska komisija razmotri pristigle ponude, odnosno kada bude poznat potencijalni kupac, saopšteno je “Vijestima” iz Tenderske komisije za  Buljaricu.

Država od Ubovića traži 60.000 eura

Država se već godinama sudi sa podgoričkim biznismenom Rankom Ubovićem i traži od njega da vrati oko 60.000 eura duga, na račun neplaćenih poreza i doprinosa.