Nina Badić i Grašo na Brodet festu

Brodet fest predviđa cjelodnevni program koji će podrazumijevati pripremu i degustaciju brodeta, degustaciju lokalnih poslastica i crnogorskih vina, dječiji program
54 pregleda 1 komentar(a)
Brodet fest, Foto: TO Budva
Brodet fest, Foto: TO Budva
Ažurirano: 16.05.2016. 12:47h

Nina Badrić i Petar Grašo biće zvijezde na ovogodišnjoj gastronomsko - muzičkoj fešti "Brodet fest" koja će 11. juna biti održana u Pržnu.

Jednu od najtraktivnijih fešti koja se u vrijeme predsezone održava u metropoli turizma organizuje Turistička organizacija opštine Budva.

"Brodet fest predviđa cjelodnevni program koji će podrazumijevati pripremu i degustaciju brodeta, degustaciju lokalnih poslastica i crnogorskih vina, dječiji program i koncerte primorskih klapa, a u večernjim satima, na samoj obali mora, ispred hotela "Maestral", nastupiće Nina Badrić i Petar Grašo. Od posebnog značaja za nas je uključivanje svih privrednika ovog posebno važnog dijela naše rivijere, imajući u vidu da održavanjem ove manifestacije utičemo na poboljšanje kvaliteta turističke ponude cijele budvanske rivijere, kao i da značajnije utičemo na produženje turističke sezone i činimo boravak turistima još ljepšim", kazala je portparol TO Budve Darja Marović.

Bonus video: