Opština Berane otkupiće dio suvenira koje su pravili učenici

Sav prihod od prodaje suvenira će biti uplaćen Dnevnom centru za djecu i omladinu sa teškoćama i smetnjama u razvoju iz Berana
110 pregleda 0 komentar(a)
sajam suvenira, Berane, Foto: Tufik Softić
sajam suvenira, Berane, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 14.05.2016. 15:50h

Opština Berane otkupiće dio suvenira koji su izloženi na sajmu priređenom danas povodom deset godina nezavisnosti Crne Gore u ovom gradu.

Gradonačelnik Berana Dragoslav Šćekić pohvalio je kreativnost i trud učenika i obećao da će suvenire otkupiti za potrebe lokalne turističke organizacije.

Suvenire sa motivima Crne Gore i Berana su predstavili učenici osnovnih škola „Vuk Karadžić“, „Radomir Mitrović“, „Vukašin Radunović“ iz Berana, i seoskih osnovnih škola iz Šekulara, Lubnica DonjeeRžanica, Police i Štitara.

Uz osnovce suvenirimasu se predstavili i učenici Gimnazije „Panto Mališić“, Srednje stručne škole „Vukadin Vukadinović“, srednje medicinske škole „Radovan Zogović“ i Srednje elektro-hemijske škole Berane.

Sajam je zbog kiše iz glavne gradske ulice izmješten u poslovni centar Evropa, a muzički program za veliki broj gostiju priredili su učenici Muzičke škole iz Berana

Sav prihod od prodaje suvenira će biti uplaćen Dnevnom centru za djecu i omladinu sa teškoćama i smetnjama u razvoju iz Berana.

Bonus video: