Radnici EPCG donirali krv

Pored zaposlenih u Direkciji EPCG učešća su uzeli i njihove kolege iz HE „Perućica“ i „Piva“, distributivnog Regiona 1 i FC Snabdijevanje, kao i jedan broj građana Nikšića i članova Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi HET-a Trebinje, sa kojima Klub ima dugogodišnju uspješnu saradnju
3 komentar(a)
dobrovoljni davaoci krvi EPCG, Foto: Svetlana Mandić
dobrovoljni davaoci krvi EPCG, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 12.05.2016. 14:37h

U akciji dobrovoljnih davalaca krvi Elektroprivrede Crne Gore prikupljeno je 65 jedinica krvi, a među davaocima je bilo i dvadesetak njih koji su prvi put donirali životnu tečnost.

Pored zaposlenih u Direkciji EPCG učešća su uzeli i njihove kolege iz HE „Perućica“ i „Piva“, distributivnog Regiona 1 i FC Snabdijevanje, kao i jedan broj građana Nikšića i članova Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi HET-a Trebinje, sa kojima Klub ima dugogodišnju uspješnu saradnju.

„Ovo je četvrta akcija Kluba od početka godine. Prethodno uspješne akcije organizovale su podružnice u Podgorici, Beranama i Plužinama. Ova akcija je organizovana u čast obilježavanja 12. Maja, Dana HE 'Perućica'“, saopštili su iz Kluba DDK EPCG.

Nakon akcije predstavnici OO Crvenog krsta Nikšić uručili su priznanja zaslužnim članovima Kluba, a predstavnici Zavoda za transfuziju zahvalnicu Elektroprivredi.

Bonus video: