Marovićima najviše dvije i 4,5 godine? Seks skandal u Gimnaziji...

54 pregleda 0 komentar(a)
naslovna strana, Foto: Vijesti online
naslovna strana, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 11.05.2016. 05:10h

U Vijestima za 11. maj čitajte:

Nova i SD dobiće još po mandat

Odlaskom poslanika SDP-a Raška Konjevića i Demosa, Gorana Danilovića na mjesta ministara, dodatna poslanička mjesta dobiće Socijaldemokrate i najvjerovatnije Nova srpska demokratija.

Nagađaju se da Milenu oslobode

Budvanin Dragan Marović spreman je da sa Specijalnim tužilaštvom zaključi sporazum o priznanju krivice za četiri koupcionaške afere u Budvi.

Uzeću stvar u svoje ruke

Biznismen Ilija Armenko kazao je da će tražiti da se poništi sporazum o priznanju krivice koji Specijalno tužilaštvo planira da potpiše sa Svetozarem Marovićem, ukoliko tom nagodbom ne bude obeštećen za 310.000 eura.

Landsbanka sa adresom u Straševini

Kontroverzna podružnica ugašene islandske Landsbanke u Luksemburgu, koja je pod istragom zbog prevara stotina klijenata, posredovala je u osnivanju misteriozne kompanije čiji vlasnik prima poštu na adresi braće bivše savjetnice u Ministarstvu finansija Ljiljane Glušice Kankaraš.

Marković griješio za pola miliona

Član izvršnog odbora Sindikata ZIKS-a Predrag Spasojević saopštio je da su radni sporovi nastali dugogodišnjim kršenjem zakona odgovornih u toj ustanovi, građane koštali najmanje pola miliona eura.

Direktorica ćuti o seks skandalu

Najmanje jedan učenik prvog razreda Gimnazije “Slobodan Škerović” isključen je iz škole, zbog seks skandala koji se nedavno dogodio.

U vatru idu i bez odijela i bez šljema

Iako praktično nemaju odijela za gašenje požara, a mnogi ni adekvatne šljemove i sjekirice, zaposleni u službi zaštite Opštine Pljevlja djelimično su opremljeni za obavljanje posla.

Bonus video: