ČITAJTE DANAS U VIJESTIMA:

Marovićima najviše dvije i 4,5 godine? Seks skandal u Gimnaziji...

0 komentar(a)
naslovna strana, Foto: Vijesti online
naslovna strana, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 10.02.2019. 11:57h

U Vijestima za 11. maj čitajte:

Nova i SD dobiće još po mandat

Odlaskom poslanika SDP-a Raška Konjevića i Demosa, Gorana Danilovića na mjesta ministara, dodatna poslanička mjesta dobiće Socijaldemokrate i najvjerovatnije Nova srpska demokratija.

Nagađaju se da Milenu oslobode

Budvanin Dragan Marović spreman je da sa Specijalnim tužilaštvom zaključi sporazum o priznanju krivice za  četiri koupcionaške afere u Budvi.

Uzeću stvar u svoje ruke

Biznismen  Ilija Armenko  kazao je da će tražiti da se poništi sporazum o priznanju krivice koji  Specijalno tužilaštvo planira da potpiše sa Svetozarem Marovićem, ukoliko  tom nagodbom ne bude obeštećen  za 310.000 eura.

Landsbanka sa adresom u Straševini

Kontroverzna podružnica ugašene islandske Landsbanke u Luksemburgu, koja je pod istragom zbog prevara stotina klijenata, posredovala je u osnivanju misteriozne kompanije čiji vlasnik prima poštu na adresi braće bivše savjetnice u Ministarstvu finansija Ljiljane Glušice Kankaraš.

Marković griješio za pola miliona

Član izvršnog odbora Sindikata ZIKS-a Predrag Spasojević saopštio je da su radni sporovi nastali  dugogodišnjim kršenjem zakona odgovornih u toj ustanovi, građane  koštali najmanje pola miliona eura.

Direktorica ćuti o seks skandalu

Najmanje jedan učenik prvog razreda Gimnazije “Slobodan Škerović” isključen je iz škole, zbog seks skandala koji se nedavno dogodio.

U vatru idu i bez odijela i bez šljema

Iako praktično nemaju odijela za gašenje požara, a mnogi ni adekvatne šljemove i sjekirice, zaposleni u službi zaštite Opštine Pljevlja djelimično su opremljeni za obavljanje posla.