Porto Montenegro na sajmu luksuza u Londonu

„London Yacht, Jet and Prestige Car Show“ zamišljen je kao nova manifestacija za imućnu klijentelu koju zanima luksuz – ove godine, u ponudi sajma su se našle i posebno dizajnirane i izgrađene superjahte iznad 80 metara
0 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 10.05.2016. 13:05h

Drugi internacionalni sajam „London Yacht, Jet and Prestige Car Show“, na kojem je kompanija „Adriatic Marinas“ predstavila tivatsku marinu za superjahte i luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro, održan je prošle sedmice u Velikoj Britaniji.

„London Yacht, Jet and Prestige Car Show“ zamišljen je kao nova manifestacija za imućnu klijentelu koju zanima luksuz – ove godine, u ponudi sajma su se našle i posebno dizajnirane i izgrađene superjahte iznad 80 metara.

„Probrana imena iz svijeta superjaht industrije, avioindustrije koja proizvodi luksuzne biznis i privatne avione i helikoptere, te najprestižnija imena proizvođača brzih automobila,bili su izlagači u središtu britanske prijestonice i jednom od najvećih centara svjetskog biznisa. U vrlo uskom prestižnom krugu izlagača, kompanija „Adriatic Marinas“ bila je fokusirana na prezentaciju kapaciteta marine za superjahte, ali i nautičkog naselja sa svim sadržajima hotela „Regent“ luksuznih rezidencija, 64-metarskog bazena u sklopu Porto Montenegro Jaht kluba, kao i brojnih događaja, zbog kojeg će Porto Montenegro i ovog ljeta nositi epitet omiljenog sidrišta za superjahte“, kazao je danas PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Prema njegovim riječima, Velika Britanija je stabilno tržište, a biznismeni iz cijelog svijeta koji posluju preko britanske prijestonice su potencijalni klijenti Porto Montenegra.

„Interesovanje posjetilaca sajma u Londonu je bilo vrlo veliko, a pitanja su bila najviše fokusirana na benefite marine, rezidencijalnu ponudu, ali Crnu Goru kao destinaciju“, zaključio je Kalezić.

Bonus video: