ČITAJTE DANAS U VIJESTIMA:

Povratnike iz Sirije integrisati u društvo, Vujović za ministra poljoprivrede...

2 komentar(a)
Ažurirano: 10.02.2019. 12:46h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

Ne možete borce zauvijek zatvoriti

Borci koji odlaze na ratište u Siriju nisu rođeni kao takvi,  promijenili su svoj um, postali borci Daeša i sve države koje pokušavaju da postignu da oni snose odgovornost, moraju ozbiljno da razmotre kako da deradikalizuju strane borce i ponovo ih integrišu u društvo, ocijenio je specijalni izaslanik predsjednika SAD-a za Globalnu koaliciju za borbu protiv Islamske države, general Džon Alen.

Vujović izbor trojke za ministra

Bivši gradonačelnik Cetinja Milorad Mišo Vujović kandidat je “trojke” za ministra poljoprivrede u Vladi izbornog povjerenja, odlučeno je na juče održanim konsultacijama. Vujović nije član nijedne od tri stranke i biće predložen kao nestranačka ličnost da zamijeni Petra Ivanovića, potvrđeno je “Vijestima”.

Budvi konačno vraćaju kradeno

Tradeunique, kompanija  svjedoka saradnika Mirka Latinovića,  predala je budvanskom Katastru zahtjev da se 8.129 kvadrata  u luksuznom kompleksu TQ Plaza  preknjiže na Opštinu Budva.

Miljenici vlasti dobili najviše?

Veći dio kolača ovogodišnje državne pomoći za komercijalne radio-emitere dobile su stanice, koje su u javnosti prepoznate kao bliske vladajućoj partiji.

Sindikalce krive, a stanove dijelio šef

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici podnijelo je optužni predlog protiv nekadašnjeg predsjednika Sindikata policije Duška Vratnice i 24 člana Glavnog odbora te organizacije zbog sumnje da su počinili krivično djelo nesavjestan rad u službi dijeleći stanove policajcima iz zajedničke kase, saopšteno je “Vijestima” iz tog tužilaštva. 

U današnjem izdanju pročitajte i kolumnu Mile Kasalice.

Galerija