U Vijestima čitajte: Bolje razgovarati nego ići na sud; Seksualni napasnik uči đake istoriji...

Britanska kompanija European Venture Investments (UK) Ltd, u kojoj je formalni direktor Nikšićanin Aleksandar Proroković, posjeduje 90 odsto kapitala fabrike aluminijuma Vsevološki u Sankt Peterburgu
1 komentar(a)
Naslovna 6.6., Foto: Vijesti
Naslovna 6.6., Foto: Vijesti
Ažurirano: 06.05.2016. 05:15h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Bolje razgovarati nego ići na sud

Crna Gora i Hrvatska treba da još jednom pokušaju da dogovorom riješe spor oko Prevlake, prije nego se to pitanje iznese pred međunarodni sud, kazala je predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

  • Đukanović zateže, a zna koju će listu

Nakon niza konsultacija Demosa, URA i SDP-a sa DPS-om još je neizvjesno kada će premijer parlamentu dostaviti listu kandidata za nove ministre u Vladi i čiji će sve predstavnici biti na toj listi.

  • Arapski ICD zvanično dobija Porto

Predstavnici državnog fonda Investment Corporation of Dubai (ICD) iz Dubaija i kompanije Adriatik Marinas, potpisaće danas u Tivtu protokol o primopredaji Porto Montenegra. Tim će ICD i zvanično preuzeti vlasnički udio Pitera Manka u tivatskom nautičko-turističkim kompleksu i marini za superjahte.

  • Dijeliće pasoše investitorima

Vlada je sinoć usvojila program ekonomskog državljanstva, saznaju nezvanično "Vijesti".U materijalima sa sjednice Vlade, do zaključenja lista nije objavljena takva odluka, ali je potvrđeno da je razmatrana i navodno usvojena.

  • Nikšićanin ne zna da je gazda fabrike u Rusiji

Britanska kompanija European Venture Investments (UK) Ltd, u kojoj je formalni direktor Nikšićanin Aleksandar Proroković, posjeduje 90 odsto kapitala fabrike aluminijuma Vsevološki u Sankt Peterburgu.

  • Kurbardović otpustio DPS kadar mimo zakona?

Osnovno državno tužilaštvo (ODT) podiglo je optužnicu protiv glavnog administratora u Opštini Rožaje Redžepa Kurbardovića, zbog krivičnog djela povreda prava iz rada.

  • Seksualni napasnik uči đake istoriji

Uprkos tome što je pravosnažno osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji, Podgoričanin A. D. već mjesecima obavlja pripravnički staž u Gimnaziji “Slobodan Škerović”.

  • Policajci će opet ljetovati kod Kuljače?

Kompanija Gaga trend supruge Rajka Kuljače, jedina je dostavila ponudu na javni poziv koju je Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo za javni poziv za smještaj 55 policijskih službenika tokom ljetnje sezone u Budvi.

  • Plaže tretiraju kao svoju đedovinu

Ulcinjanin Naser Muharemović najavio je da će podnijeti krivičnu prijavu protiv članova i predsjednice Tenderske komisije Morskog dobra Klaudije Pejović, tvrdi zbog nezakonitosti prilikom izbora najpovoljnijeg ponuđača za kupalište ispred nekadašnjeg hotela Lido na Velikoj plaži.

Danas uz "Vijesti" i dodatak "Play"

Od danas u prodaji nastavak biblioteke Prirodna medicina

Bonus video: