Doktori rade na četiri punkta

Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu
55 pregleda 0 komentar(a)
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Boris Pejović
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 29.04.2016. 12:51h

Za vrijeme prvomajskih i vaskršnjih praznika, odnosno danas, u subotu, nedjelju, ponedjeljak i utorak građanima će doktori pružati zdravstvenu zaštitu u objektima Doma zdravlja Nova varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

“Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Nova varoš i Konik, svih dana praznika od 7 do 21 sat. Doktori za djecu radiće u zdravstvenom objektu Nova varoš non- stop”, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Tokom prazničnih dana, naveli su, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta doktori će raditi od 7 do 15 sati.

“Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svakog dana od 7 do 21 sat. Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, odnosno nalozi će se primati od 7 do 19 sati”, saopštili su iz te ustanove.

Terapija, po nalogu izabranog doktora, naveli su, u stanu pacijenata davaće se svakog dana od 7 do 19 sati.

Naplatni punktovi Elektroprivrede Crne Gore, kako su saopštili iz te kompanije, radiće danas i sjutra od 8 do 16 sati dok će onaj u “Delta cityu”, poslovati u skladu sa radnim vremenom mola.

Za vrijeme praznika dežurna će biti apoteka Kruševac na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, a u Ulici slobode od 7 do 22 sata svakog dana.

“Za vrijeme prvomajskih i vasršnjih praznika biće organizovano 24 časa dežurstvo tehničke službe i za hitne intervencije. Sve kvarove ili problem u vodosnabdijevanju potrošaci mogu prijaviti na broj dežurne službe 020-440-388”, saopšteno je iz „Vodovoda”.

Šoping-mol „Delta city” radiće danas od 10 do 18 časova, sjutra uobičajeno, a Vaskrs će biti neradan.

“Za vrijeme prvomajskih praznika radićemo uobičajeno”, naveli su iz “Delta citya”.

Bonus video: