Danas u "Vijestima": Uhapšeni o kamerama u Kotoru, o novim ministrima...

Uz "Vijesti" za 28. april dobijate i besplatni dodatak "O Zdravlju", a glavna tema su alergije
0 komentar(a)
Vijesti
Vijesti
Ažurirano: 28.04.2016. 05:14h

U današnjim "Vijestima", između ostalog, možete pročitati:

  • Danas prave spisak ministara

SNP-u najvjerovatnije potpredsjedničko mjesto u vladi i ministar finansija, Demos će predložiti generalnog inspektora u ANB-u.

  • Traže vještake iako nijesu potrebni

U područnom odjeljenju Poreske uprave za Podgoricu, u ponedjeljak je po nalogu načelnice Stanislave Martinović, postavljeno obavještenje u kojem se od obveznika kao neophodno traži da angažuju vještake za procjenu motornog vozila koje žele da prevedu na sebe, kako bi na osnovu te procjene platili porez na promet od pet odsto. U zakonu piše da se vrijednost vozila utvrđuje na osnovu podataka iz kataloga Nacionalnog biroa osiguravača.

  • "Kamere su komšije postavile zbog lopova"

Trojica uhapšenih Kotorana negirali su na saslušanju da imaju veze sa pokušajem ubistva Nenada Popovića i nezakonitim postavljanjem kamera u tom gradu. Igor Andrić, Ilija Dedović i Tripo Moškov kazali su da su kamere postavili mještani zbog zaštite od lopova, a da su im oni neznatno pomogli u tom poslu.

  • Stotine predmeta naknadno ispliva

Skupština Crne Gore godinama nekritično usvaja godišnje izvještaje o radu sudova, koji ni približno ne odražavaju pravo stanje u sudstvu, ocijenio je advokat Siniša Gazivoda.

  • Put do referenduma

Novu kolumnu Šerba Rastodera čitajte na strani 21.

Uz "Vijesti" za 28. april dobijate i besplatni dodatak "O Zdravlju", a glavna tema su alergije.

Bonus video: