Danas u "Vijestima": O prelaznoj Vladi, radu doktora na crno, "Pismo ubicama"...

U današnjim "Vijestima" čitajte i aktuelnosti iz svijeta automobilizma na četiri stranice rubrike "Auto"
61 pregleda 3 komentar(a)
Naslovna 26.4., Foto: Vijesti online
Naslovna 26.4., Foto: Vijesti online
Ažurirano: 26.04.2016. 05:14h

U "Vijestima" za 26. april, između ostalog, čitajte:

  • MVPEI zatvorio štand Abhazije

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija (MVPEI) naložilo je zatvaranje štanda Privredne komore Abhazije na Jadranskom sajmu turizma u Budvi, tvrde iz te organizacije. Kako tvrde iz privredne komore te nepriznate države, njihov štand u Budvi zatvorili su policajci u civilu jer je Ministarstvo spoljnjih poslova Gruzije tražilo da se štand zatvori.

  • Sve spremno za prelaznu Vladu

Pet mjeseci pred parlamentarne izbore kabinet premijera Mila Đukanovića izvjesno je da će dobiti prve ministre iz opozicije, a kakva će biti kadrovska rješenja, Demos, URA, SDP i SNP trebalo bi da dogovore danas. Oni bi tokom radnog vremena trebalo da razmijene i tekst Sporazuma o organizovanju slobodnih izbora sa DPS-om.

  • Prikupljaju dokaze da rade i na crno

Bolnička komisija za kontrolu kvaliteta barske bolnice prikuplja dokaze, nakon čega će odlučiti da li će pokrenuti disciplinski postupak protiv ginekološkinja Sonje Srzentić i Vesne Đokvučić. To je “Vijestima” saopštio direktor bolnice Dragan Tomanović.

  • Opet prekopali Bečićku plažu

Preduzeće Morsko dobro aminovalo je betonirnje Bečićke plaže - nekada jedne od najljepših evropskih. Naočigled nadležnih inspekcija i kontrolora preduzeća zaduženog za zaštitu najvrednijeg crnogorksog resursa, plaža je u prethodnih desetak dana bukvalno raskopana, kako bi se izlile velike betonske ploče - držači budućeg “montažnog ugostiteljskog objekta“.

  • "Pismo ubicama"

U okviru rubrike "Forum" pročitajte otvoreno pismo Marka Milačića rukovodiocima akcije ubistva dvostrukog ubice Gorana Dragićevića i njihovim nadređenima.

U današnjim "Vijestima" čitajte i aktuelnosti iz svijeta automobilizma na četiri stranice rubrike "Auto".

Bonus video: