Regata krstaša i prvenstvo Crne Gore za mikrotonere

Kompanija “Brand New Tivat” je posebno za ovu priliku dizajnirala i obezbijedila nagrade najboljim jedriličarima
0 komentar(a)
Tivatska regata, Foto: Siniša Luković
Tivatska regata, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 23.04.2016. 11:40h

Jubilarna, deseta po redu „Tivatska regata krstaša“ i otvoreno Prvenstvo Crne Gore za mikrotonere, održaće se sjutra u akvatorijumu Tivatskog zaliva, u organizaciji ovdašnjeg Jedriličarskog kluba „Delfin“.

Riječ je o navigacijskog regati koja se jedri na ruti ponta Seljanova-svjetionik Tunja- ostrvo Gospe od Milosti- ostrvo Sveti Marko- tjesnac Ralo-tjesnac Verige-peraška ostrva- ponta Seljanova.

Start regate zakazan je za 11 časova, a proglašenje pobjednika i dodjela nagrada obaviće se u 17 sati na terasi zgrade JK „Delfin“ na Seljanovu. Nagrade za tri prvoplasirana broda i posade u obje kategorije, dodijeliće Tony Browne, direktor marine Porto Montenegro Predrag Gajic, direktor kompanije “Brand New Tivat” i Miodrag Karadžić iz tivatskeTurističke organizacije.

Kompanija “Brand New Tivat” je posebno za ovu priliku dizajnirala i obezbijedila nagrade najboljim jedriličarima. Regatu su pored te kompanije, podržali Opština i Turistička organizacija Tivat, “Lovćen osiguranje” i Porto Montenegro.

Bonus video: