Organizovan besplatan pregled očiju za penzionere sa Žabljaka

Ovo Udruženje je prije dvije godine organizovalo dvije ovakve akcije a prošle godine, radi utvrđivanja koncentracije šećera u krvi i stanja pritiska, na usluzi žabljačkim penzionerima bili su ljekari i drugo medicinsko osoblje Doma zdravlja iz Pljevalja
74 pregleda 0 komentar(a)
Penzioneri Žabljak, Foto: Obrad Pješivac
Penzioneri Žabljak, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 23.04.2016. 11:00h

Oko 30 žabljačkih penzionera odazvalo se danas na poziv Opštinske organizacije penzionera i invalida rada koja je za njih organizovala besplatan pregled očiju i utvrđivanje dioptrije.

"Oni za koje je utvrđen poremećaj dioptrije i preporučene naočare odmah su ih mogli poručiti a njihova isporuka će ubrzo biti na Žabljaku. Pogodnost je što im je omogućeno da naočare otplate u ratama", kaže predsjednik Udruženja penzionera Milorad Kalpačina i napominje da je za ovaj posao angažovana Optika „Iris“ iz Pljevalja.

Ovo Udruženje je prije dvije godine organizovalo dvije ovakve akcije a prošle godine, radi utvrđivanja koncentracije šećera u krvi i stanja pritiska, na usluzi žabljačkim penzionerima bili su ljekari i drugo medicinsko osoblje Doma zdravlja iz Pljevalja.

Bonus video: