Ponudu Tivta prvi put predstavili na Kosovu

Pored mapa grada, opštih brošura "Tivat na dlanu” i "Od elite do elite”, kataloga privatnog smještaja, razglednica, postera, TO Tivat je pripremila i info-letak na albanskom jeziku
52 pregleda 2 komentar(a)
TO Tivat, Priština, Foto: TO Tivat
TO Tivat, Priština, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 22.04.2016. 11:54h

Turistička organizacija Tivat prvi put predstavila je ponudu najmanjeg bokeljskog grada javnosti na Kosovu, učestvujući na sajmu turizma i putovanja „Travel fair 2016“ koji je završen u Prištini.

Učesnici ovog dvodnevnog sajma bili su Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Opština i Turistička organizacija Ulcinj, kao i lokalne TO Tivta, Bara, Kotora i Budve.

TO Tivat je po prvi put nastupila na ovom sajmu i brojnim posjeticima manifestacije u Prištni predstavila ponudu najmanjeg bokeljskog grada u vidu raznovrsnog propagandnog materijala.

Pored mapa grada, opštih brošura "Tivat na dlanu” i "Od elite do elite”, kataloga privatnog smještaja, razglednica, postera, TO Tivat je pripremila i info-letak na albanskom jeziku.

Na održanoj konferenciji za štampu, direktorica TO Bernarda Moškov, predstavila je kosovskim medijima ponudu Tivta za nastupajuće ljeto, a tamošnja javnost najviše interesovanja pokazala je za kupališni turizam i posebno plažu Plavi horizonti. Inače, TO Tivta je povodom 22.aprila -Dana planete Zemlje, zasadila sezonsko cvijeće u veselim bojama ispred svojih prostorija u centru grada. To je prva u nizu akcija koje je tivatska TO pripremila u okviru tradicionalnih manifestacija “Dani magnolije” i “Turistički cvijet” kojima se obilježava početak glavne ljetnje turističke sezone.

U gradu boravi 900 turista

U svim vidovima smješptaja na Tivatskopj rivijeri trenutno boravi 900 zvanično prijavljenih gostiju, i to svi iz inostranstva.

U hotelima odmara 137 posjetilaca, dok 763 tursita koriste usluge izdavalaca privatnog smještaja.

Bonus video: