Osušeni bor- opasnost u saobraćaju

Već nekoliko godina bor je osušen jer se ispod njega odronilo tlo. Samim tim stablo visoko 20-tak metara postalo je još više nestabilno. Godinama iz Uprave za šume doznačuju rušenje tog bora
96 pregleda 0 komentar(a)
bor, Foto: Čitalac reporter
bor, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 21.04.2016. 11:57h

Čitalac reporter dostavio je „Vijestima“ fotografije osušenog bora koji je rastao neposredno iznad puta Đurđevića Tara-Žabljak i predstavlja prijetnju vozilima koja se kreću tim putem.

Već nekoliko godina bor je osušen jer se ispod njega odronilo tlo. Samim tim stablo visoko 20-tak metara postalo je još više nestabilno. Godinama iz Uprave za šume doznačuju rušenje tog bora.

Iz „Crnagoraputa tvrde da se ne nalazi u putnom pojasu iako do njega sežu mreže koje onemogućavaju odronjavanje materijala na put.

"Sva je sreća da je bor suv, samim tim i lakši pa još uvijek stoji. U suprotnom njegov teret i izlokano zemljište oko korijena odavno bi ga srušili na put" kaže čitalac reporter i izražava nadu da će nadležni nakon ovog javljanja reagovati, i prije početka sezone i velikih gužvi na putu tu opasnost otklonjeniti.

Bonus video: