Poklon paketići za 1.200 mališana

"Naš karavan "Poklon za dječiji osmijeh" obišao je mališane iz Nikšića, Podgorice, Bara, Budve, Herceg Novog, Plužina, Žabljaka, Pljevalja i Plava"
362 pregleda 0 komentar(a)
Obradovali mališane u nekoliko crnogorskih opština, Foto: NVO Izvor života
Obradovali mališane u nekoliko crnogorskih opština, Foto: NVO Izvor života

Nevladina organizacija (NVO) "Izvor života" iz Nikšića, obradovala je mališane u nekoliko crnogorskih opština novogodišnjim paketićima. Pomoć u akciji pružila im je NVO "Happy life".

"Naš karavan "Poklon za dječiji osmijeh" obišao je mališane iz Nikšića, Podgorice, Bara, Budve, Herceg Novog, Plužina, Žabljaka, Pljevalja i Plava. Prikupili smo oko 1.200 paketića, zahvaljujući privrednicima i građanima iz ovih opština, kao i jednon udruženju iz dijaspore", kazala je Konstantina Maraš, iz NVO "Izvor života".

U sklopu pomenute akcije planiraju da obiđu 50 porodica iz stanja socijalne pomoći i uruče im humanitarne pakete, dok će uoči Božića pomoći da 30 porodica pripremi prazničnu trpezu.

"Zahvaljujemo se svim ljudima i preduzećima koji su pomogli da i ova akcija traje. Hvala na podršci našem dragom Radojici Stankoviću, Šanti Panti, na nesebičnoj podršci svih ovih godina, kao i pjesnikinji Gordani Sarić koja je u svakoj misiji uz nas”, kazala je Maraš.

Bonus video: