Nikolić i Jovović najbolji službenici CB Nikšić

Njima su uručene plakete i ručni sat, a prigodnim poklonima su nagrađeni i od lokalne uprave
730 pregleda 0 komentar(a)
Nagrađeni policajci, Foto: Svetlana Mandić
Nagrađeni policajci, Foto: Svetlana Mandić

Milorad Nikolić, kriminalistički tehničar, i Novica Jovović, vođa interventne grupe, najbolji su službenici nikšićkog Centra bezbjednosti za 2018. godinu. Njima su, na svečanosti upriličenoj u CB, uručene plakete i ručni sat, a prigodnim poklonima su nagrađeni i od lokalne uprave.

„Imenovani službenici su svojim radnim angažovanjem i visokoprofesionalnim odnosom u vršenju službenih poslova i zadataka dali značajan doprinos ostvarenim radnim rezultatima na nivou Centra, kao i pozitivnoj afirmaciji i poboljšanju ugleda policije i poboljšanju komunikacije i povjerenja između policije i građana Nikšića“, navodi se u saopštenju policije.

Draženu Aničiću, poligrafskom ispitivaču koji je, kako stoji u saopštenju, ostvario značajne rezultate i umnogome doprinio rasvjetljavanju najtežih krivičnih djela, uručena je zahvalnica.

Svečanosti su prisustvovali predsjednici Opštine i SO Nikšić, Veselin Grbović i Radivoje Lala Nikčević, osnovni državni tužilac, Stevo Šekarić, predsjednik Osnovnog suda, Vukota Vujačić, kao i starješinski sastav CB Nikšić.

Bonus video: