NVO "Župa u srcu" počela sa realizacijom projekta "Suveniri ka razvoju Župe"

Tokom trajanja projekta planirana je izrada dvadesetak suvenira, a sa Osnovnom školom "Dušan Bojović" biće organizovana izložba pod nazivom "Made in Župa" na kojoj će biti predstavljeni kako novi suveniri, tako i starinski predmeti
190 pregleda 4 komentar(a)
Župa u srcu, Foto: NVO Župa u srcu
Župa u srcu, Foto: NVO Župa u srcu
Ažurirano: 17.04.2016. 09:18h

NVO "Župa u srcu" počela je sa realizacijom projekta "Suveniri ka razvoju Župe". Prema riječima Jova Radulovića, direktora te NVO cilj projekta je mobilisati mještane Župe nikšićke, a posebno mlade, da izrađuju suvenire i predmete koji će promovisati pomenuti kraj.

"U sklopu projekta za župske osnovce bice organizovane radionice za izradu suvenira, kao i takmičenje za izbor najboljih radova", kazao je Radulović.

Tokom trajanja projekta planirana je izrada dvadesetak suvenira, a sa Osnovnom školom "Dušan Bojović" biće organizovana izložba pod nazivom "Made in Župa" na kojoj će biti predstavljeni kako novi suveniri, tako i starinski predmeti.

"Sama manifrstacija biće prilika da se turistički promoviše Župa, a izabrani suveniri biće predstavljeni u posebno publikovanoj brošuri", kazao je Radulović.

Bonus video: