Tivat: Potpisan ugovor o isporuci i montaži novih podzemnih kontejnera za smeće

U centru Radovića u blizini zgrade Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Krtoli”, tada će biti instalirana i jedna nova podzemna kontejnerska stanica sa četiri kontejnera, a koju je splitska firma “Eurotim” već ranije isporučila Tivćanima
63 pregleda 1 komentar(a)
vatrgoasna služba Tivat, Foto: Siniša Luković
vatrgoasna služba Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 15.04.2016. 13:44h

Opština Tivat i kompanija “”Eurotim” iz Splita, potpisali su ugovor vrijedan 24.800 eura o isporuci i montaži novih podzemnih kontejnera za smeće.

Prema riječima Peđe Obradovića, direktora opštinske Drekcije za investicije i razvoj, Splićani će isporučiti dvije nove duple kontejnerske stanice, svaka sa po četiri podzemna kontejnera kapaciteta po 1,1 kubik. One će biti instalirane na novoj lokaciji u blizini novih stambenih zgrada solidarnosti u Bokeškoj ulici na Seljanovu, a taj posao će biti obavljen čim se završi uređenje terena oko novih zgrada na kojima se trenutno privode kraju građevinski radovi.

U centru Radovića u blizini zgrade Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Krtoli”, tada će biti instalirana i jedna nova podzemna kontejnerska stanica sa četiri kontejnera, a koju je splitska firma “Eurotim” već ranije isporučila Tivćanima.

Bonus video: