Boljević: Bahato ste i bez naloga srušili

“Umjesto da sačekaju epilog sudskog spora i sudbinu tužbe za naknadu štete, iz OTP Factoring su uzeli pravdu u svoje ruke”, navodi Boljević
78 pregleda 2 komentar(a)
Gornja Gorica, Foto: Luka Zeković
Gornja Gorica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.04.2016. 19:28h

Predstavnici OTP Factoring dali su puno neistina i paušalnih ocjena. Umjesto da poštuje sudske presude koje su na mojoj strani, kao i tužbu koja se odnosi na naknadu štete zbog oštećenja ograde usljed rušenja iz OTP Factoring tvrde da se ponašaju zakonito”, navodi Zoran Boljević u reagovanju na tekst „Poštovali zakon kada su rušili”, objavljen u ponedjeljak u „Vijestima”.

Reagovanje objavljujemo u cjelosti.

Klasičnom zamjenom teza, u stilu “kadija ti sudi, kadija te tuži”, predstavnici OTP Factoring tvrde da nijesam ništa u pravu što govorim i dokazujem skoro četiri decenije.

“Da farsa bude veća pravni zastupnik moga strica Slavka Boljevića se poziva na sudsku presudu da je vlasnik parcele između koje se nalazi sporna ograda. Pri tome oni svjesno zatvaraju oči pred činjenicom da su bahato i bez sudskog naloga srušili moju ogradu, umjesto da sačekaju epilog sudskog spora i sudbinu tužbe za naknadu štete, uzeli su pravdu u svoje ruke.

Ne sporim da moj stric ima sudsku presudu, ali u njoj nigdje ne piše da sam ja, a ne on podigao ogradu. O svemu tome posjedujem dokumentaciju, koju će nadam se sud uzeti u obzir kada bude presuđivao po mom zahtjevu za naknadu štete. Na izgubljenoj parceli, koja je sada vlasništvo Slavka Boljevića sa svojim ocem od 1961. godine ulagao sam u infrastrukturu - izgradili smo garažu, bunar, nastrešnicu, vinograd i voćnjak, doveli struju, vodu i PTT mrežu (predlog za obezbjeđenje dokaza Osnovnom sudu od 11. 3. 2016). Odnosno, ponašali smo se kao pravi domaćini, jer je pomenuta parcela bila u našem vlasništvu i laiku je jasno da nam ova ulaganja treba nadoknaditi. Umjesto toga iz OTP Factoring na čelu sa Natašom Golović šalju saopštenja prema kojima sam ja isključivi krivac što svoja ulaganja tražim preko suda.

Bonus video: