Uspješno završena akcija “Zajedno za Urana”- Rotarakt sakupio čak i više

Prikupljanja novčanih sredstava za obuku psa vodiča za osobe oštećenog vida, a ujedno i pomoći Udruženju mladih sa hendikepom Crne Gore
0 komentar(a)
pas vodič, Foto: Shutterstock
pas vodič, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.04.2016. 13:20h

Uspješno je završena velika humanitarna akcija koju je pokrenuo Rotarakt Klub Podgorica u cilju prikupljanja novčanih sredstava za obuku psa vodiča za osobe oštećenog vida, a ujedno i pomoći Udruženju mladih sa hendikepom Crne Gore, saopšteno je iz Rotarakt kluba.

“Kompletan prikupljeni iznos od 6580€ zajedno sa sredstvima koji su ovim povodom uplaćivana i na račun Udruženja su čak i više od iznosa rate koja je bila potrebna za otplatu Urana. Rotarakt Klub Podgorica je ovom donacijom omogućio njegov ostanak u Crnoj Gori.”, kazali su iz kluba.

Oni su dodali da su posebno ponosni na to da su uprkos kratkom roku podstakli veliki broj institucija, preduzeća i sugrađana, da svojim velikodušnim doprinosom pomognu da Uran ostane u Crnoj Gori.

“Ovim smo kao zajednica pokazali zrelost prepoznavši značaj i uticaj ove akcije na cjelokupan položaj lica sa invaliditetom”, istakli su iz Rotarkt kluba i dodali da se zahvaljuju svima koji su učestvovali u humanitarnoj akciji.

Bonus video: