Tivat dobio novi luksuzan hotel "Helada"

Luksuzno opremljeni mali hotel ima 12 dvokrevetnih soba, restoran sa 70 mjesta i terasu sa pedesetak mjesta, te niz drugih sadržaja
597 pregleda 6 komentar(a)
Otvaranje hotela Helada, Foto: Siniša Luković
Otvaranje hotela Helada, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 13.04.2016. 11:49h

Tivat je preksinoć dobio još jedan novi mali luksuzni hotel – u naselju Kalimanj otvoren je novoizgrađeni hotel “Helada” koji posluje u sklopu kompanije “Helanda Mont” iz Nikšića.

Vrpcu na novom ugostiteljskom objektu kategorije četiri zvjezdice, presjekli su gradonačelnik Tivta Ivan Novosel i direktor “Helade Mont” Vojo Milović.

Luksuzno opremljeni mali hotel ima 12 dvokrevetnih soba, restoran sa 70 mjesta i terasu sa pedesetak mjesta, te niz drugih sadržaja.

Novosel je novom investitoru poželio dobrodošlicu i poslovni uspjeh u Tivtu, dodajući da bi do početka glavne ljetnje turistočke sezone pored ovog, grad trebao da dobije još dva nova mala luksuzna hotela.

Milović je poručio da će se i u hotelu “Helada” u Tivtu, njegova kompanija potruditi da ponovi uspjeh koji su već postigli sa svojim hotelom “Trebjesa” u Nikšiću, te da za predstojeću ljetnju sezonu imaju ambiciozne planove i velika očekivanja.

Bonus video: