Kompanija Coca-Cola Hellenic CG oganizovaće i ove godine Coke Sales Summership

Coke Sales Summership će biti predstavljen u sklopu Dana karijere, a prijave se mogu slati od sjutra do 1. maja
0 komentar(a)
Coke Sales Summership, Foto: Coca-Cola Hellenic CG
Coke Sales Summership, Foto: Coca-Cola Hellenic CG
Ažurirano: 12.04.2016. 16:49h

Kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora organizovaće i ove godine Coke Sales Summership, jedinstveni program podrške mladim ljudima u uspješnom započinjanju karijere i upoznavanju sa praktičnim aspektima poslovanja.

Iz kompanije je saopšteno da priliku da od zaposlenih u toj multinacionalnoj kompaniji uče male tajne uspješnog biznisa, s posebnim fokusom na usavršavanje prodajnih mehanizama, imaju studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci, koji su studije završili u prethodne dvije godine, kao i polaznici master studija, a koji dolaze sa akreditovanih univerziteta u Crnoj Gori, kao i viših i visokih škola.

Coke Sales Summership će biti predstavljen u sklopu Dana karijere, a prijave se mogu slati od sjutra do 1. maja.

Formular za prijavu se nalazi na linku http://www.coca-colahellenic.rs/Careers/.

Regionalni direktor prodaje u Coca-Cola Hellenic Crna Gora, Nikola Tripković, rekao je da već treću godinu organizuju program praksi namijenjen mladima, s tim što je ovogodišnji Coke Sales Summership umjesto ljetnje prakse osmišljen kao prodajna akademija, u trajanju od tri sedmice.

„Prodaja je srce našeg biznisa i sektor koji pruža najveću mogućnost za usavršavanje i zapošljavanje. Sigurni smo da će mladim ljudima biti veoma izazovno da budu dio naše prodajne akademije i tako se, uz postojeća teorijska znanja, spreme za tržište rada“, saopštio je Tripković.

Tokom prve sedmice programa, kako je saopšteno, polaznicima će učiti kroz predavanja, dok će preostale dvije sedmice u maju kandidati raditi sa zaposlenima iz kompanije na terenu i vidjeti kako prodaja funkcioniše u praksi.

„Uz upoznavanje nosećeg stuba poslovanja kompanije Coca-Cola Hellenic Crna Gora, odlična predavanja i zanimljive izazove koje smo im pripremili, izabrani kandidati imaće priliku da zastupaju jedan od najpoznatijih svjetskih brendova i vide kako se osvajaju dobre pozicije u marketima“, poručio je Tripković.

Svi studenti koji završe program dobijaju potvrdu o završenoj praksi i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene u kompaniji Coca-Cola Hellenic Crna Gora.