Herceg Novi: Obnova dječijih igrališta, u planu i sportski tereni

Iz Agencije su naglasili da se ova akcija neće smatrati završenom do trenutka kada budu obnovljena sva igrališta na teritoriji opštine
64 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2016. 15:16h

U okviru akcije “Obnovimo dječija igrališta” koju realizuje Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog, obnovljeno je dječije igralište u hercegnovskom naselju Topla.

“Kompletnu obnovu ovog igrališta u saradnji sa Agencijom finansirala je firma No-Mi d.o.o iz Herceg Novog koja je pokazala visok stepen društveno odgovornog ponašanja. Ovo je drugi put da se ova firma uključuje i pomaže akciju obnove prostora za igru naših najmlađih sugrađana”, kazao je direktor Agencije Nikša Grgurević i najavio obnovu igrališta kod Doma kulture u Bijeloj je u Bijeloj, kod Doma kulture.Navodi i da su pozvali privrednike iz Bijele i mjesnu zajednicu da se aktivno uključe u akciju .

Akciju prikupljanja novčanih sredstava za uređenje kutaka za najmlađe širom grada Agencija je počela sredinom septembra prošle godine.

Iz Agencije su naglasili da se ova akcija neće smatrati završenom do trenutka kada budu obnovljena sva igrališta na teritoriji opštine, nakon čega će se krenuti sa obnovom sportskih terena.

Galerija

Bonus video: