Filipović i Pavićević: Radovi dobro napreduju, nadamo se skorom useljenju prosvjetnih i zdravstvenih radnika

U saopštenju se navodi da je Ministarstvo prosvjete, po saznanju o neizvršavanju radova na izgradnji stambenog-poslovnog objekta u Baru čija je izgradnja počela 2007. godine, a nije realizovana u skladu sa preuzetom obavezom i zaključenim ugovorom sa izvođačem radova, preuzelo obavezu rješavanja egzistencijalnog pitanja zaposlenih u resoru prosvjete
59 pregleda 0 komentar(a)
A/6 stambeno–poslovni objekat u Baru, Foto: Ministarstvo prosvjete
A/6 stambeno–poslovni objekat u Baru, Foto: Ministarstvo prosvjete
Ažurirano: 31.03.2016. 19:10h

Radovi na stambeno-poslovnom objektu u Baru u kom su prosvjetni i zdravstveni radnici dobili stanove dobro napreduju, saopštili su iz Ministarstva prosvjete, navodeći da se nadaju se skorijem useljenju.

Sekretar Ministarstva prosvjete, Slobodan Filipović, predsjednik Sindikata, prosvjetnih radnika Zvonko Pavićević i direktor Stambene zadruge radnika prosvjete, “Solidarno” Zoran Stanišić obišli su danas radove na zgradi A/6 stambeno–poslovnog objekta u Baru, u kojoj su prosvjetni i zdravstveni radnici dobili stanove.

“Filipović i Pavićević su zaključili da su zajedničke aktivnosti Ministarstva i Sindikata prosvjete u rješavanju ovog pitanja dale rezultate, jer radovi na objektu dobro napreduju i nadaju se skorijem useljenju prosvjetnih i zdravstvenih radnika”, kaže se u saopštenju Ministarstva prosvjete.

Navodi se da je Stanišić istakao da Zadruga predano radi na rješavanju tog pitanja i da radovi idu planiranom dinamikom.

U saopštenju se navodi da je Ministarstvo prosvjete, po saznanju o neizvršavanju radova na izgradnji stambenog-poslovnog objekta u Baru čija je izgradnja počela 2007. godine, a nije realizovana u skladu sa preuzetom obavezom i zaključenim ugovorom sa izvođačem radova, preuzelo obavezu rješavanja egzistencijalnog pitanja zaposlenih u resoru prosvjete.

“U cilju konačnog rješavanja ovog pitanja ministarstva prosvjete i zdravlja obezbijedila su 210.517,28 eura”, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: