Četrnaesto izdanje PROPR konferencije 7. aprila u Bečićima

roz predavanje "Ko bi trebalo da razgovara sa vanzemaljcima kad stignu" raspravljaće se o najznačajnijim izazovima za sve komunikatore: kako definisati lični identitet i razviti puni potencijal za poboljšanje čovječanstva
0 komentar(a)
Yanina Dubeykovskaya, Foto: PROPR
Yanina Dubeykovskaya, Foto: PROPR
Ažurirano: 29.03.2016. 13:56h

Četrnaesto izdanje PROPR konferencije održava se od 7. do 10. aprila u hotelu Splendid u Bečićima. U nizu predavanja i radionica zainteresovani će da nauče više o aktuelnim temama iz svijeta odnosa s javnošću i komunikacije uopšte.

Među predavačima na ovogodišnjoj konferenciji je i Yanina Dubeykovskaya, psiholog i filozof. Karijeru je započela u području ljudskih resursa i korporativne psihologije. Trenutno se bavi područjem politike i energetske industrije u Rusiji.

Godine 2009. je pokrenula Svjetski komunikacioni forum u Davosu, a 2014. uspostavljena je neprofitna, nevladina organizacija WCFA (the World Communication Forum Association), gdje je Yanine bila predsjednica izvršnog odbora. Cilj organizacije je podrška inicijativi za razvoj edukacije u oblasti komunikacije i globalne kulture, te realizacija internacionalnih projekata fokusiranih na komunikaciju i progresivne vizije budućnosti.

Kroz predavanje "Ko bi trebalo da razgovara sa vanzemaljcima kad stignu" raspravljaće se o najznačajnijim izazovima za sve komunikatore: kako definisati lični identitet i razviti puni potencijal za poboljšanje čovječanstva.

Za učešće na PROPR konferenciji se možete prijaviti na email propr@aprioriworld.com.

Bonus video: