Crnić: Šegrt izabrao nerafinisani kadar DPS-a

Crnić je kazala da je degradacija bolnice "Meljine", gdje je Božović bio direktor, posljedica “lošeg menadžerisanja” u posljednjih par godina
226 pregleda 1 komentar(a)
Sanja Crnić, Foto: PzP
Sanja Crnić, Foto: PzP
Ažurirano: 25.03.2016. 12:20h

I pored kandidata koji imaju veliko medicinsko znanje, i kadrovi su DPS-a, u hercegnovskom Domu zdravlja ustoličen je čovjek čija je biografija osjenčena destrukcijom novske infrastrukture, ocijenila je potpredsjednica OO Pokreta za promjene Sanja Crnić.

Ona je istakla da je novi direktor te ustanove ekonomista Radivoje Božović na to mjesto postavljen bez konkursa i da je direktna zasluga za to “degradacija usluga i radne snage bolnice Meljine”.

“Naime, na konkurs, na koji su bila prijavljena dva ljekara, Božović se nije ni javio. Prijavljeni ljekari su 8. marta . obavješteni da nisu zadovoljili uslove konkursa jer nemaju adekvatan plan i program, mada na razgovor kod Ministra nijesu ni pozvani”, naglasila je Crnić.

Ona tvrdi da je ministar zdravlja 23. marta imenovao nerafinisani kadar DPS-a koji je uvijek tu kada treba nešto uništiti.

Crnić je kazala da je degradacija bolnice "Meljine", gdje je Božović bio direktor, posljedica “lošeg menadžerisanja” u posljednjih par godina.

Bonus video: