Predavanje za studente Menadžmenta: Djelatnost i logika poslovanja CKB

Predavanje za 25 studenata održao je Dr Milan Sztepanov, Izvršni direktor sektora za praćenje usklađenosti poslovanja banke sa propisima i bezbjednost
167 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 24.03.2016. 15:09h

Za studente IV godine Ekonomskog fakulteta u Podgorici, smjer "Menadžment" u Crnogorskoj komercijalnoj banci organizovano je predavanje na temu "Djelatnost i logika poslovanja CKB".

Predavanje za 25 studenata održao je Dr Milan Sztepanov, Izvršni direktor sektora za praćenje usklađenosti poslovanja banke sa propisima i bezbjednost.

Studenti su imali priliku da se upoznaju sa organizacijom banke, procesima koji se odvijaju u sektorima, ali i da saznaju o nekim drugim aktivnostima kojima banka posvećuje veliku pažnju kao što su ulaganje u zaposlene kroz organizovanje radionica, timski rad, društveno odgovorne aktivnosti sa fokusom na obrazovanje, zdravstvo i kulturu.

Studenti su aktivnim učešćem, kroz postavljanje pitanja, iskazali interesovanje, u najvećem dijelu za teme koje se tiču oblasti menadžmenta, za čiju specijalizaciju su se i opredijelili. U tom smislu, nakon uvodnog izlaganja, najviše pitanja ticalo se tema iz domena društvene odgovornosti i kadrovskog menadžmenta.

Na osnovu komentara studenata po završetku predavanja, moglo se zaključiti da je predavanje kojem su prisustvovali, dijelom, učinilo da i jedan broj onih koji svoju budućnost vide u realnom sektoru, možda promijene odluku i svoju šansu na tržištu rada potraže upravo u nekoj finansijskoj instituciji poput Crnogorske komercijalne banke.

Mr Ivan Radević sa Ekonomskog fakulteta u Podgorici zahvalio se domaćinima na prijemu, ali i mogućnosti da "iz prve ruke" dobiju mnogo korisnih informacija, koje će studentima u sprezi sa znanjima koja stiču na Fakultetu, biti od velike koristi u daljem profesionalnom usavršavanju.

Galerija

Bonus video: