Knjiga žalosti u Delegaciji EU povodom terorističkih napada na Brisel

Građani koji to žele, mogu donijeti cvijeće ili ostaviti poruke na kapiji Delegacije EU u naznačenim vremenskim terminima, a iste će biti prikupljene i poslate zajedno sa knjigom žalosti u skladu sa protokolom Evropske službe za spoljne poslove
83 pregleda 0 komentar(a)
Delegacija EU u Podgorici, Foto: Delmne.ec.europa.eu
Delegacija EU u Podgorici, Foto: Delmne.ec.europa.eu
Ažurirano: 23.03.2016. 15:21h

Povodom terorističkih napada u Briselu, u ime ambasade Belgije u Beogradu, Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori će otvoriti knjigu žalosti za predstavnike diplomatskih misija i međunarodnih organizacija akreditovanih u Crnoj Gori i predstavnike državnih institucija Crne Gore 24. marta, od 10 do 14, i 25. marta, od 9 do 12 časova, u prostorijama Delegacije EU (Vuka Karadžića 12, Podgorica).

Građani koji to žele, mogu donijeti cvijeće ili ostaviti poruke na kapiji Delegacije EU u naznačenim vremenskim terminima, a iste će biti prikupljene i poslate zajedno sa knjigom žalosti u skladu sa protokolom Evropske službe za spoljne poslove.

Zaposleni u Delegaciji EU su održali minut ćutanja danas u podne, a zastava EU je postavljena na pola koplja na zgradi u Podgorici od juče.

Zajednička izjava šefova država ili vlada EU i čelnika EU institucija povodom terorističkih napada u Briselu dostupna je OVDJE.

Bonus video: