Humanitarna utakmica veterana Zvezde: Igrali Pižon, Đurovski, Borovnica...

Crveno-bele je predvodio Vladimir Petrović Pižon, na terenu su bili i Boško Đurovski, Zdravko Borovnica, Slaviša Čula, Slavoljub Janković, Nenad Maslovar... Za ovu revijalnu humanitarnu takmicu prodato je 1.696 ulaznica
82 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2016. 15:58h

Udruženje navijača Crvene Zvezde iz Kotora prikupilo je od prodaje ulaznica za utakmici veterana Crvene Zvezde i Grblja, i od donacija ukupno 6.200 eura i 40 dolara, koji će biti uplaćeni kao pomoć za liječenje Mirjane Krstičević i Opštini Goraždevac na Kosovu i Metohiji.

"Sa ponosom objavljujemo da je humanitarna akcija u potpunosti uspjela. Akcija zamišljena da probudi svijest ljudi, da ih ohrabri da pomognu drugima, digla je cijelu Boku Kotorsku na noge i dala fenomenalan rezultat. Ogromnu zahvalnost dugujemo i gradonačelniku Kotora Dr Aleksandru Saši Stjepčeviću, OFK Grbalj, restoranu Bokeljska kužina i mnogobrojnim donatorima. Naša velika želja je da ovo bude samo početak jedne zdrave i prave priče, da ovo bude poziv i ostalim grupama da organizuju ovakve i slične akcije, sportski se nadmećemo i dijelimo samo na dobre i bolje, nikako drugačije", navedeno je u saopštenju Udruženja navijača.

U okviru Crveno-bijelog vikenda u Kotoru, utakmicu veterana dobile su legende beogradskog kluba sa rezultatom 4:2. Crveno-bele je predvodio Vladimir Petrović Pižon, na terenu su bili i Boško Đurovski, Zdravko Borovnica, Slaviša Čula, Slavoljub Janković, Nenad Maslovar... Za ovu revijalnu humanitarnu takmicu prodato je 1.696 ulaznica.

Turnir petlića je osvojila škola fudbala Sporting iz Budve, koja je u finalu dobila vršnjake iz Zvezdine škole sa 1-0. U akciji dobrovoljnog davanja krvi učestvovalo je 30 navijača.

Galerija

Bonus video: