Montenegro Airlines: Pojačane mjere bezbjednosti, moguća kašnjenja letova

"Pažljivo ćemo pratiti situaciju i sprovoditi sve bezbjednosne procedure neophodne za uredno obavljanje vazdušnog saobraćaja. Ukoliko dođe do bilo kakvih promjena u procedurama javnost će biti blagovremeno obaviještena"
6 komentar(a)
Montenegro Airlines
Montenegro Airlines
Ažurirano: 23.03.2016. 13:46h

Zbog eksplozije u Briselu pojačane su mjere bezbjednost na evropskim i drugim aerodromima, pa su moguća kašnjenja letova, zbog čega u Montenegro Airlinesu mole putnike za razumijevanje.

"Pojačane mjere bezbjednosti, pored ostalog, podrazumijevaju duže bezbjednosne procedure na aerodromima nego što je do sada bio slučaj. Sve naše cijenjene putnike molimo za razumijevanje ukoliko bi iz tih razloga došlo do eventualnih kašnjenja letova Montenegro Airlinesa. Svi sektori naše kompanije, a naročito Sektor bezbjednosti, preduzimaju sve mjere i radnje shodno dobijenim instrukcijama na svim letovima naše kompanije", saopšteno je iz kompanije.

Bezbjednost putnika, posada i aviona je, kako navode, uvijek prioritet Montenegro Airlinesa.

"Pažljivo ćemo pratiti situaciju i sprovoditi sve bezbjednosne procedure neophodne za uredno obavljanje vazdušnog saobraćaja. Ukoliko dođe do bilo kakvih promjena u procedurama javnost će biti blagovremeno obaviještena", navodi se u saopštenju Montenegro Airlinesa.

Bonus video: