Porto Montenegro i SMŠ "Mladost" potpisali memorandum o saradnji

Od početka saradnje, Porto Montenegro je školi u više navrata darivao tehničku i informatičku opremu, a ta kompanija finansirala je i opremanje kabineta hemije i fizike
160 pregleda 1 komentar(a)
Danilo Kalezić, Jovanka Vujačić, Foto: Porto Montenegro
Danilo Kalezić, Jovanka Vujačić, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 23.03.2016. 13:40h

Kompanija „Adriatic Marinas- Porto Montenegro“ nastavlja da unapređuje kvalitet obrazovanja u Tivtu jer je juče potpisala Memorandum o saradnji sa Srednjom mješovitom školom „Mladost“, kojim potvrđuje da će finansirati renoviranje kabineta geografije.

Opremanje kabineta geografije podrazumijevaće radove na svim električnim instalacijama, parketu, krečenju zidova, kupovini novog kabinetskog enterijera i mobilijara za izvođenje nastave i vježbi iz geografije, uz IT opremu, „pametne table“ i multimedijalne geografske enciklopedije i atlase, čime će kabinet geografije imati najsavremeniju opremu u školi.

„Adriatic Marinas“ dokazuje i ovim činom da je osvjedočen prijatelj naše škole jer ova donacija za što uspješnije izvođenje nastavnog procesa nije prva, već treća po redu, i može se nazvati tradicijom. Njihova namjera za unapređenjem obrazovanja u našoj školi prija i obavezuje nas profesore i učenike da proces sticanja znanja i vještina bude efikasniji", kazala je tim povodom direktorka SMŠ „Mladost“, Jovanka Vujačić.

Od početka saradnje, Porto Montenegro je školi u više navrata darivao tehničku i informatičku opremu, a ta kompanija finansirala je i opremanje kabineta hemije i fizike.

„Kao predstavnici jednih od glavnih investitora u ovom gradu, želim da istaknem da prepoznajemo Tivat kao grad budućnosti, te zbog toga ulažemo u kvalitetno obrazovanje – intelektualni kapital je ipak najbolja investicija u budućnost", kazao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić koji je sa Vujačićkom potisao memorandum.

Bonus video: