Muzičari Boke: Zajedno za Stevana

Prihod od ulaznica , ali i od dobrovoljnih priloga biće uplaćen za Novljanina, mladog sportistu Stevana Obradovića koji se u Beču liječi od kancera jednjaka i želuca
2 komentar(a)
Đurić i Miljanić, Foto: Slavica Kosić
Đurić i Miljanić, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 21.03.2016. 16:07h

“Zajedno za Stevana” naziv je humanitarnog koncerta koji će u srijedu 23. marta biti održan u hercegnovskoj Dvorani Park sa početkom u 20 sati.

Nastupiće bubnjar Dragoljub Đuričić, Goran Milivojević (GumpForest), Boka bend, Sinhro bend i gitaristi iz Boke : Dragan Đorđević, Goran Hinić, Zoro Odalović, Slaven Šćepanović, Kristijan Đuranović, Draško Đukic, Igor Bojović, Željko Abramović – Zele, EnverKikić – Eno, Nikola Ćurčin.

Prihod od ulaznica , ali i od dobrovoljnih priloga biće uplaćen za Novljanina, mladog sportistu Stevana Obradovića koji se u Beču liječi od kancera jednjaka i želuca.

“Možda ćemo ovom momku omogućiti da ozdravi, a s obzirom da osjećam da sam uvijek taličan, jer sam iskren, on će ozdraviti”, kazao je danas novinarima Dragoljub Đuričić.

On ističe da nisu humani muzičari koji prirede koncert, već građani koji dođu na taj koncert i daju svoj prilog kroz ulaznice. Kaže da i sam nikada nije svirao humanitarni koncert, a učestvovao je u stotinu, a da prethodno nije kupio ulaznicu zajedno sa posjetiocima.

“Koncert u Dvorani Park biće i najveći skup gitarista na sceni Boke svih vremena, jer treba poslati pozitivnu energiju da se čuje do Beča – poručio je Dragoljub.

Stevanov drug, Miloš Miljanović kazao je da napreduje Stevanovo liječenje.

Zahvalio je svim privrednicima grada i građanima koji su se odazvali apelu za pomoć i Gradskoj kafani koja će iste noći upriličiti humanitarnu večeru.

Humanitarni koncert za Stevana proteklog vikenda priredio je KUD “Sloga u Domu kulture u Đenovićima, Na koncert je prikupljeno 505 eura, koji će biti uplaćeni na žiro račun.

Bonus video: