LUŠTICA DEVELOPMENT

Luštica Bay: Useljenje stanara u 90 novih stanova početkom 2017.

“Radovi na izgradnji hotela su u fazi pripreme, a izbor glavnog dizajnera se očekuje u naredne dvije, tri sedmice. Nakon završetka ljetnje turističke sezone, počeće se i sa grubim radovima na savremenom golf terenu koji potpisuje renomirana američka kompanija Gary Player”, rekao je Gibson
0 komentar(a)
Ivan Novosel, Foto: Opština Tivat
Ivan Novosel, Foto: Opština Tivat
Ažurirano: 11.02.2019. 05:01h

Realizacija gradnje turističkog rizorta Luštica Bay teče planiranom dinamikom, tako da se već početkom naredne godine može očekivati useljenje stanara u 90 novih stanova, saopštio je izvršni direktor kompanije Luštica Development, Darren Gibson.

On se danas sastao sa predsjednikom Opštine Tivat, Ivanom Novoselom, pri čemu su sagovornici ocijenili da je njihova saradnja na izuzetno viskom nivou, zahvaljujući prije svega partnerskom odnosu i izvanrednoj saradnji sa lokalnom upravom.

Gibson je rekao da, kada su u pitanju radovi na uređenju Marine, planirano je da već narednog mjeseca bude takozvano 'soft' otvaranje Marine, dok se zvanično otvaranje očekuje polovinom naredne godine.

“Radovi na izgradnji hotela su u fazi pripreme, a izbor glavnog dizajnera se očekuje u naredne dvije, tri sedmice. Nakon završetka ljetnje turističke sezone, počeće se i sa grubim radovima na savremenom golf terenu koji potpisuje renomirana američka kompanija Gary Player”, dodao je Gibson.

Iz Kabineta predsjednika Opštine Tivat je saopšteno da se u narednom periodu očekuje otvaranje na desetina novih radnih mjesta i intenziviranje aktivnosti u realizaciji tog najvećeg investicionog projekta na Mediteranu.

“Sagovornici su se dotakli brojnih tema poput početka radova na saobraćajnici MR1, izgradnje cjevovoda za vodosnadbjevanje Luštice, poreza na imovinu, odvođenja otpadnih voda iz budućeg postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, ali i mogućnosti korišćenja tretiranog mulja za potrebe izgradnje budućeg golf terena”, navodi se u saopštenju.

Na sastanku je bilo riječi i o ugovoru o sponzorstvu za ovu godinu, kao i uključivanju tog renomiranog investitora u organizaciji dočeka Nove godine u Tivtu.